Interesi:
Putovanje, čitanje knjiga.Moja osnovna djelatnost je rad kao medicinska sestra, volim ovo zanimanje, au budućnosti razmišljam o tome da postanem liječnica. Volim pomagati ljudima i želim izliječiti što više ljudi. Završila sam glazbenu školu, smjer vokal, jako volim pjevati, ali pjevam uglavnom za sebe. Ja sam prijateljski raspoložena i romantična dama.

Samoopis:
Ja sam atraktivna i vrijedna dama koja svoje slobodno vrijeme posvećuje obitelji ili prijateljima. Moji bližnji kažu da imam dobar smisao za humor i da sam život i duša zabave. Volim pomagati ljudima oko sebe i gledati ih kako postaju sretni uz moju pomoć. Volim ljubazne, pristojne, poštene, pouzdane i odgovorne ljude, a kada su ljudi grubi i agresivni, pokušavam ih zaobići.

Edita traži:
Tražim ljubaznu i hrabru osobu, s kojom ću biti sigurna kao kuća u koju ću uvijek imati povjerenja, bez obzira na sve. Sanjam o pouzdanom i svrhovitom muškarcu kako bih s njim osnovao ujedinjenu obitelj, koji će biti kratak u riječima i neograničen u djelima. Trebao bi biti romantičan i razumjeti što njegova žena želi. Vjerujem da je ključ duge i zdrave veze međusobno razumijevanje i povjerenje.Sanjam o susretu s pristojnim muškarcem koji treba brigu, ljubav i nježnost, za kojeg je obitelj glavna stvar. Kod muškaraca cijenim poštovanje, iskrenost i odanost, smatram da ako tih kvaliteta u vezi nema, onda je veza osuđena na propast. Za mene je najvažnije da me moj muškarac može voljeti svim srcem i dušom, muškarac koji je spreman za novu fazu u životu sa ženom koja voli. Budi svoj, pokaži mi koliko si divan i mogu se zaljubiti u tebe.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Anonimno

    5. listopada 2023. at 12:51

    Javi se

  2. Anonimno

    6. listopada 2023. at 9:18

    Zdravo Edita hajde da se upoznamo I družimo ja te čekam srcence moje

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?