O meni
Unatoč tome što sam djevojka, imam dobar smisao za humor i volim nasmijavati ljude. Volim se brinuti o ljudima koje volim i jako mi je važno usrećiti ih!
Ovdje sam da izgradim snažne i sretne odnose sa svojim posebnim. Volim voditi zanimljive razgovore o raznim temama i dobar sam slušalac. Ja sam ljubazna, optimistična i otvorena žena, tako ljudi govore o meni. Volim putovanja i avanture! Također volim učiti nove stvari o drugim zemljama i njihovim tradicijama. Ja sam romantična i nježna i treba mi muškarac koji to može cijeniti… PS i molim te nemoj mi pisati da nisam prava, prvo dokaži da si stvaran ili pogledaj moj video. Želiš li napustiti stranicu za upoznavanje sa mnom? Što misliš?

O mom partneru
Pošten, iskren i inteligentan čovjek, to je ono što tražim! Čovjek koji ima dobar smisao za humor i oštar um. Ljubazan, otvoren i razmišlja izvan okvira. Najvrednije za mene je razumijevanje, ljubav i briga među nama. Što ako si to ti? Želiš li napustiti stranicu za upoznavanje sa mnom? Što misliš?Želim pronaći srodnu dušu. Nemoguće je shvatiti je li muškarac adekvatan ili ne bez prave komunikacije, jer dopisivanje je jedno, a pravi susret sasvim drugo. Moj muškarac mora biti jak ne samo fizički nego i psihički. Ja sam žena koja zna svoju vrijednost. I za sebe želim muškarca, koji će cijeniti moje kvalitete. Trebao bi biti brižan, i prema meni i prema djeci, zanimljiv i obrazovan, velikodušan, prihvaćati me onakvu kakva jesam, sposoban naći kompromis ili ustupiti, ljubazan, romantičan, pažljiv. Čovjek koji će na svijet gledati u istom smjeru kao i ja. Idealne veze? Pa to su oni u kojima vlada međusobno poštovanje i razumijevanje. One u kojima ima ljubavi i zajedničkih ciljeva. One u kojima žena stimulira muškarca na nove visine. Gdje se muž i žena nadopunjuju, a ne pokušavaju promijeniti. Idealan muškarac je pažljiv, brižan, rješava sve probleme, ma o čemu se radi. Ali u isto vrijeme želim romantičnog muškarca koji daruje, iznenađuje, poklanja cvijeće, pažljiv prema djeci. Muž je kralj, a žena kraljica.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Ibro Hodzic

    24. ožujka 2022. at 7:36

    Javi mise na vajsap 00387 62 067 424

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?