Interesi:
Dobra sam u računalnoj grafici i dizajnu. To je moja strast i najveći interes. Volim učiti strane jezike. Dajem sve od sebe da znam bilo što novo budući da vi živite da biste učili i naučili živjeti. Sanjam da vidim svijet. Bilo bi sjajno putovati sa svojim budućim partnerom, razgledati sva zanimljiva mjesta.

Samoopis:
Društvena sam osoba koja je spremna podijeliti sve misli i osjećaje s pouzdanim prijateljem ili partnerom. Imam dragu dušu i veliko srce. Ne zamjeram se, a ako postoji razlog da se na nekoga naljutim, brzo i lako zaboravim sve uvrede. Moj um je oštar dok je moja narav lagana i prijateljska. Prijatelji me vole zbog moje iskrenosti i iskrenosti. Želim živjeti u harmoniji i miru.

Elihmana traži:
Nadam se da ću ovdje upoznati snažnog muškarca. Bilo bi sjajno imati u blizini ljubaznog, brižnog i pažljivog partnera koji bi me mogao voljeti takvog kakav jesam. Mislim da bi svaki par trebao živjeti u harmoniji i razumijevanju. Kada su dva partnera na istom valu, svaki problem može se lako riješiti. Sanjam svoj život podijeliti s čovjekom koji cijeni jednostavnost života.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?