Interesi:
Ja sam dama koja voli kuhati ukusnu hranu, paziti i paziti na svoje ribe u akvariju, ići u teretanu, čitati knjige i putovati.

Samoopis:
Ako ovo čitate, ovdje ste da biste pronašli svoju ženu. Jesam li u pravu? Nadam se da neću prevariti vaša očekivanja, a vi želite znati još više! Dakle, ako pričamo o meni, onda ću reći da nisam malo naivno dijete iz Srbije. Ja sam odrasla žena koja je već imala tužno iskustvo obiteljskog života i donijela zaključke kako bih otišla dalje, postala sretna i usrećila jednog dobrog muškarca. Možda je on taj koji sada čita ove retke! Nisam žena sukoba i skandala. Neću razbijati tanjure u našoj kući da pokažem koliko sam ljut. Moja je kuća uvijek topla, ugodna i miriše na pitu od višanja. Volim trešnje, to je moja slabost. Volim kuhati i promatrati reakciju kad ljudi probaju nešto novo u mojoj pripremi. Volim iskrene razgovore, ali istovremeno sam vrlo skroman. Ne volim baš bučne tvrtke, ali ja stvarno volim prirodu. Romantična sam. Volim raditi iznenađenja i primati ih.

Elvedita traži:
Sanjam o tome da upoznam dobrog čovjeka koji će me primiti za ruku i odvesti me sa sobom, okružiti me ljubavlju, brigom, probati moju hranu i uživati ​​u našim romantičnim večerima. Ja ću za svog muškarca biti žena puna ljubavi, bit ću vjerna prijateljica s kojom želite podijeliti svježe priče i zatražiti savjet, a ja ću biti dobra supruga s kojom ćete voljeti provoditi ne samo dane već i noći.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?