interesi:

Od djetinjstva sam vrlo aktivnA i umjetnički raspoložena. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Živio sam dugi niz godina u inozemstvu, ali sada sam se vratio u Ukrajinu. Volim stvarati coziness i sklad u svojoj kući. Također, volim kuhati i često pozivam svoje prijatelje.

Self-Opis:

Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali nadam se da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivna i spontana. Volim se smijati i uvijek se trudim biti pozitivna. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako mi je sklapati prijatelje. Iskrena sam i otvorena prema svojim bliskim ljudima. Imam sve kako bih za svog muškarca postala izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica!

Elvira traži:

Tražim svog pravog čovjeka s dobrim mislima i otvorenim umom. Želim vidjeti samo pozitivnu osobu pored sebe jer sam vrlo pozitivna i optimistična. Želio bih upoznati dobrog i pristojnog muškarca koji je ozbiljan u svojim potragama i planovima za svoju budućnost. Trebao bi biti sam i ne treba se bojati reći što misli i što osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti i provesti ostatak svog života.

Facebook Komentari


2 comments:

 1. SABRIJA ZEJNILOVIC

  13. prosinca 2020. at 17:02

  očekujem lijepo druženje a prednost brak jasam slobodan dugo vremena.Očekujem komentar hvala.

 2. dado81

  14. prosinca 2020. at 11:47

  da bi upoznali djevojke sa oglasa,potrebno je da se registrujete besplatno i kreirate vaš profil na nasem sajtu https://vestiointernetupoznavanju.info/
  zatim ih kontaktirate tamo!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?