interesi:
Od djetinjstva sam vrlo aktivnA i umjetnički raspoložena. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Živio sam dugi niz godina u inozemstvu, ali sada sam se vratio u Ukrajinu. Volim stvarati coziness i sklad u svojoj kući. Također, volim kuhati i često pozivam svoje prijatelje.

Self-Opis:
Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali nadam se da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivna i spontana. Volim se smijati i uvijek se trudim biti pozitivna. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako mi je sklapati prijatelje. Iskrena sam i otvorena prema svojim bliskim ljudima. Imam sve kako bih za svog muškarca postala izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica!

Elvira traži:
Tražim svog pravog čovjeka s dobrim mislima i otvorenim umom. Želim vidjeti samo pozitivnu osobu pored sebe jer sam vrlo pozitivna i optimistična. Želio bih upoznati dobrog i pristojnog muškarca koji je ozbiljan u svojim potragama i planovima za svoju budućnost. Trebao bi biti sam i ne treba se bojati reći što misli i što osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti i provesti ostatak svog života.

Ukoliko zelite kontaktirati osobu s oglasa,to možete uraditi besplatnom registracijom na sajtu

https://ljubavnispoj.com/

Facebook Komentari


4 comments:

  1. marijan

    8. svibnja 2020. at 13:52

    prdivna si ljepo si se opisala da sam mlađi odma bi te zaprosio da mi budeš žena želim ti puno sreče u potrazi volio bi da budemo prijatelji pozdrav

  2. Mendo

    18. svibnja 2020. at 14:13

    Zdravo Elvira evoti moj Wiber +4178 625 20 73 Mendo dase dopisujemo i dogovorimo.

  3. Anonimno

    6. kolovoza 2020. at 14:16

    Javi SE na biber i pošalji broj da se vidimo

  4. Bosko

    6. kolovoza 2020. at 14:18

    Javi SE na biber i pošalji broj da se vidimo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?