ELVIRA(39) IZ NJEMACKE ŽELI RAZOGOVOR I UPOZNAVANJE – Ljubavni Spoj

Interesi:
Od djetinjstva sam bila vrlo aktivna i umjetnička. :)) Slobodno vrijeme provodim u lokalnoj glazbenoj školi. Sviram klavir i volim sve vrste glazbe. Također, volim putovati. Mnogo sam godina živio u inozemstvu, ali sada sam se vratio u Ukrajinu. Volim stvarati udobnost i sklad u vlastitoj kući. Također, volim kuhati i često pozivam svoje prijatelje.

Samoopis:
Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali nadam se da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivna i spontana. Volim se smijati i uvijek se trudim biti pozitivan. Uvijek se trudim razumjeti druge i lako mi je steći prijatelje. Iskrena sam i otvorena prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastveni ljubavnik za svog muškarca!

Elvira traži:
Tražim svog pravog muškarca s dobrim mislima i otvorenim umom. Pored sebe želim vidjeti samo pozitivnu osobu jer sam vrlo pozitivna i optimistična. Želio bih upoznati ljubaznog i pristojnog čovjeka koji je ozbiljan u svojim potragama i planovima za svoju budućnost. Trebao bi biti svoj i ne treba se bojati reći što misli i osjeća. Želim pronaći nekoga kome mogu vjerovati i voljeti ga i provesti ostatak svog života.
ukoliko me zelite upoznati javite mi se na facebook

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  Tatjana traži onog pravog: Imam 21 godinu i zelim upoznati srodnu dušu

2 comments:

  1. Zeljko

    25. prosinca 2020. at 17:24

    Javi mi se Elvira

  2. zoran

    25. prosinca 2020. at 17:35

    Cao ako zelis pisi kad vido kolko objava i pregleda ima ko zna dalices i pogledati ovo al ako procitas javise i ipoznaj kakav sam

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up