Interesi:
Glazba je moj život, operna sam pjevačica i nikad ne bih mogla zamisliti svoj život bez glazbe. Volim stajati na sceni i pjevati drugima, svirati drugima. Uživam kad me ljudi gledaju i smješkaju se, uživam kad vidim njihova zadovoljna lica ili lijepe riječi nakon koncerta. To je ono zbog čega se osjećam sretno. Kad pjevam, duša pjeva sa mnom. Glazba je sve u mom životu. Naravno da postoje i druge stvari koje me zanimaju, poput šetnje, kuhanja, putovanja. Volim putovati i istraživati ​​nova mjesta, volim otkrivati ​​kulture i zemlje, njihove tradicije, običaje itd. Štoviše, dobar sam kuhar i volim pripremati obrok za svoju obitelj.

Samoopis:
Oduševljena sam i aktivna osoba koja uživa u svakoj sekundi darovanog mi života. Mislim da sam dobra, razumljiva i draga osoba. Volim usrećivati ​​druge koji me okružuju, volim ih vidjeti kako se smješkaju, što me čini i sretnijom. Također sam odgovorna i ciljana osoba. Volim postavljati ciljeve i postizati ih. Pokušavam dostići svoje snove korak po korak: prvo postavim ciljeve i postignem ih, a na kraju dosegnem svoje snove.

Elvira traži:
Ovdje sam da upoznam ljubaznog, inteligentnog muškarca koji bi želio biti sa ženom poput mene. Ja sam jednostavna žena i voljela bih upoznati jednostavnog muškarca i stvoriti s njim lijepu obitelj koja voli. Ono što mi je važno su obiteljske vrijednosti, odgovornost, moral osobe. Želim biti pored muškarca koji će me voljeti i brinuti o svojoj obitelji. Obožavam inteligentne ljude sa smislom za humor. Previše je lako komunicirati s njima.

UKOIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?