Interesi:
Aktivan sam i pun energije. Ljeti volim ići planinariti u planine i samo biti u prirodi, moru i piknicima, putovati, voziti bicikl i vrtlariti. Volim skijanje zimi! Međutim, ja ih uopće ne znam voziti. 🙂 Ali proces učenja i svjež planinski zrak me oduševljavaju! Volim isprobavati nove stvari. Ovo je ludo zanimljivo! Nikad nisam ronio – ali sanjam o tome! Volim kuhati i stvarati udobnost u kući. Volim čitati i gledati obrazovne programe. Općenito – volim život! A ovo je moja najveća strast!

Samoopis:
Ja sam čarobna i tajanstvena kutija s iznenađenjima! Ne bojte se otvoriti ga – samo tako ćete saznati što se tamo krije! Već si znatiželjan, osjećam to! Pun sam optimizma i volim otkrivati ​​različite strane ovog svijeta mašte! Vedra sam, pozitivna sam, uvijek imam osmijeh na licu, čak i kad je teško! Ja sam ženstvena, nježna, slatka i ponekad potpuno divlja! Imam životni moto: “Ne čekaj savršen trenutak. Iskoristi trenutak i učini ga savršenim!” Siguran sam da ću ostaviti trag u tvom životu i nikada me nećeš moći zaboraviti!

Emela traži:
Moj muškarac točno zna što hoće, ima svoje principe i uvijek ih slijedi! Zna održati riječ. Pouzdan je i stabilan, siguran u sebe i što je najvažnije – on je “moj” muškarac! Ima smisla za humor, inteligenciju, pozitivan je i zna preuzeti odgovornost! On je romantičan i ne boji se pokazati svoje osjećaje prema meni! Spreman je za eksperimente i ne boji se bezglavo uroniti u ljubav! Moj čovjek je spreman otkloniti sve predrasude i ograničenja – da, riskantno je, ali je nagrada puno veća!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?