Interesi
Volim provoditi vrijeme na otvorenom i u prirodi. Volim čitati knjige, ovo mi je veliki hobi. Volim se baviti šivanjem, mislim da je važno kada žena može nešto sašiti i skuhati ukusnu hranu. Obožavam i konje i konjički sport, kandidat sam za majstora sporta u dresuri.

Samoopis
Imam jako dobro srce i jako volim životinje, posebno konje. Dugi niz godina bavim se konjičkim sportom i sada, kada imam slobodnog vremena za to, jašem sa zadovoljstvom. Važno mi je da ljudi koji su pored mene uživaju u komunikaciji, jako cijenim otvorenost i iskrenost. Volim kada moje oči sjaje od sreće i želim da oči mog muškarca uvijek sijaju od sreće i naše međusobne ljubavi.

Tražim
Vrlo svjesno pristupam tome da ovdje tražim muškarca, čak sam počeo i usavršavati engleski, čitanje knjiga na engleskom mi puno pomaže. Želim upoznati čovjeka koji je vrlo svjestan ovog koraka. Volim kad je muškarac više strah od mene, za mene je to pokazatelj mudrosti i odgovornosti. Za mene su ljubav, obitelj i briga jedno o drugom uvijek na prvom mjestu. Želim upoznati čovjeka kojem ću jednom zauvijek dati svoje srce.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Josip

    7. srpnja 2022. at 18:49

    Volio bi kontaktirati s tobom. Lp

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?