Interesi:
Volim aktivnosti na otvorenom, idem u teretanu, volim biciklizam, zanimaju me zanimljiva mjesta, učim nešto novo, sviram klavir za sebe, volim brinuti o životinjama i volim djecu. Ja sam opuštena osoba i volim slušati glazbu i plesati uz zabavne ritmove. Nikada neću odbiti spori ples sa svojim muškarcem. Uljepšat će mi večer i stvoriti puno romantike.

Samopis:
Cijenim svaki dan svog života i radujem se ljudima koji me okružuju. Željela bih svoju ljubav podijeliti s osobom koja će mi biti životni partner, a s njim ćemo biti kao jedno. Želim se poštivati ​​i cijeniti, graditi sretnu budućnost. Ja sam kreativna žena, samo mi vjerujte i neće vam biti dosadno.

Emina traži:
Ovdje sam da pronađem muškarca koji želi pravu ljubav. Želim da moj muškarac bude ljubazan, brižan, samodostatan i voli djecu. Za mene je vrlo važno da čovjek bude dobar obiteljski čovjek, a ja bih mu mogao stvoriti udobnost i udobnost u kući. Voljet ću njegov osmijeh, čekat ću ga kod kuće, radujući se našem susretu. Želim da jedno drugome budemo najvažniji. Ljubav je najveća sreća i ja ću mu je dati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD.

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?