interesi:
Volim gledati TV emisije i jako volim spavati. :)) Bavim se sportom, volim plesati, biti na moru i jako volim putovati!

Samoopis:
Ja sam nježna djevojka koja se voli smiješiti. Uvijek se ponašam kao prava cura i nikada te neću natjerati da pocrveniš zbog mog ponašanja! Vjerujem da obitelj treba biti na prvom mjestu, a meni će tako uvijek biti. Ja sam žena kojoj možete vjerovati! Ako sam s muškarcem, neću ga izdati! Ovo je moje pravilo! Imam mnogo principa koji utječu na moj život i koji će utjecati na naš odnos! Ako želite znati, pišite mi i rado ću podijeliti s vama.

Ena traži:
Nemam neke posebne zahtjeve za srodnu dušu. Mislim da u srcu svakog muškarca postoji dio odgovornosti, razumijevanja, vjernosti, moći, nježnosti i ljubavi, ali on to jako dobro skriva i čuva za svoju jedinu voljenu ženu. Voljela bih upoznati čovjeka koji se ne bi bojao pokazati mi svoju dušu i hodati cijeli život ruku pod ruku sa mnom! Ne treba se bojati sanjati i ostvarivati ​​svoje snove. Razumijem da je jako teško otvoriti sebe i svoj svijet nekome, ali treba biti spreman, da bi mi bilo jako drago saznati više o tebi! Budi stvarna i ja ću te voljeti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Zoki

    20. veljače 2022. at 18:13

    Samo da se prijavim

  2. Predrag Vrtarić

    21. veljače 2022. at 20:02

    Lijep pozdrav slatkišu.
    Pročita sam tvoju objavu i odlučio ti se javit. Svidila si mi se i tvoja objava i zato bi te volio upoznat naravno ako i ti to želiš. Ako želiš možeš mi se javit. Lijepo te pozdravljam.

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?