Interesi:
Ne volim zagorčavati život, ali definitivno volim kompleksne parfeme…pa čak i teške izazove! Volim svladavati prepreke i postići više, zato i sada puno učim. Volim život i pokušavam svaki dan koji živim oslikati jarkim bojama hobija, emocija i dojmova. Volim igrati kuglanje s prijateljima i odbojku na pijesku. Znam kako se opustiti – toplice su jedno od mojih omiljenih mjesta koje posjećujem. Znam sigurno da ću uspjeti opustiti svoju buduću voljenu osobu i nakon najtežeg dana!

Samoopis:
Vedra sam, optimistična – puno mi znači osmijeh i pozitivan stav prema životu. Nisam odmah došla do takvog pogleda na život, trebalo je vremena… Ali upravo sada, kada sam se zaljubila u život, postao je svjetliji i ljepši! Znam kako voljeti, cijeniti i inspirirati. Cvjetam u ljubavi i tada još više svjetla `odbijam`!

Ena traži:
Sanjam o susretu s gospodinom koji nema loših navika i spreman je za ozbiljnu vezu. Nadam se da će i moj budući voljeni biti optimističan i pun ljubavi. Naravno, od vas očekujem da budete ozbiljan čovjek, spreman na pravu akciju! Cijenit ću inteligenciju tvoje osobnosti. Za mene razlika u godinama nije bitna! Želim da moj muškarac bude zreo i ljubazan – mislim da je to najvažnija stvar kod moje odabranice. Nadam se da ti ne smeta ako djevojka napravi prvi korak prema komunikaciji? Pozivam vas na online chat!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Milorad

    6. studenoga 2023. at 8:33

    Evo da ti se javim! Lijepo si sastavila oglas. Iz ovoga se vidi da si iskrena osoba a danas je malo takvih ljudi. Cijenim iskrenost. Kazes da ti godine nisu bitne. I to mi se sviđa imam 53 god. Volio bih da se javis barem da malo razgovaramo. Pozdrav!

  2. Marko

    9. studenoga 2023. at 19:06

    Cao sta radis

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?