Interesi
Moji interesi su pjevanje, dizajn, poezija, kuhanje, razgledavanje, čitanje, ples, sport.Ja sam osoba koja tretira život kao niz prilika da postaneš sretan. Tako da svaki dan pokušavam izabrati put koji će mi izmamiti osmijeh. Ponekad ljudi misle da sam ozbiljan, ali to je zbog moje buduće profesije. Općenito, zabavan sam, lak za razgovor, volim komunicirati s ljudima, učiti nešto novo i uživati ​​u društvu svoje obitelji i bliskih prijatelja. Najvažniji cilj koji želim postići je stvaranje obitelji. To mi je na prvom mjestu. Po mom mišljenju, prava sreća se može postići samo u obitelji, uz ljude uz koje se osjećaš potrebnim, voljenim i cijenjenim. Volim učiti, otkrivati ​​nove činjenice o našem svijetu, obično pratim vijesti o tehnologijama. U isto vrijeme volim brinuti o sebi – po mom mišljenju važno je podržavati dar koji nam je priroda dala. Svaka žena uvijek treba biti ženstvena i privlačna za svog muškarca! Želim inspirirati svoju voljenu osobu!

Licni Opis
Ovdje sam da podijelim svoju ljubav. Imam srce ispunjeno ljubavlju, odanošću, puno energije za stvaranje. Ja sam kreativna osoba u životu, ali ovdje sam za stvaranje ljubavi, moje obitelji, našeg gnijezda. Ja sam mlada dama puna energije i ljubavi i želim biti dar za posebnog muškarca koji zna kako se ponašati prema ženi, poštovati je i štititi. Podržavat ću svog muškarca u svemu, vjerovat ću mu više nego sebi, obožavat ću ga i voljeti do kraja dana.

Tražim
Moje srce će se lako otvoriti za čovjeka koji djelima pokazuje svoje osjećaje više nego riječima. Zanima me upoznati gospodina – brižnog i punog ljubavi, iskrenog, duhovno razvijenog i prijateljski raspoloženog. Zajedno za bolje. 🙂

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
PROFIL

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page