Interesi

Imam višestrana interesovanja i probaću skoro sve. Volim putovanja oko svijeta, avanturistička putovanja, bilijar, kuhanje i još mnogo toga. Volim da idem na fizičku obuku, skijanje na vodi, skijanje i plivanje, pokušavam sve. Volim da plešem. Ljeti volim aktivnosti na otvorenom. Kampiranje, pecanje, staze u prirodi i biciklizam itd. Samoobrazovanje je važan put do samospoznaje, zbog čega je moj najveći hobi proces učenja. Pohađala sam kurseve iz industrije ljepote, marketinga i psihologije. Još uvijek želim toliko toga naučiti! Uživam i u procesu “poliranja” tijela kroz sport. U slobodno vrijeme uživam u stvaranju u kuhinji i častiti svoju porodicu novim jelima.

Lični Opis

Svojom najvećom prednošću smatram ljubav prema životu. Šta god da se desi – ja sam taj koji nikada ne gubi nadu u najbolje. Ja sam pun ljubavi, odan, inteligentan i podržavam. Usuđujem se da učim, da istražujem sebe i svet oko sebe.

Tražim

Sanjam da upoznam samopouzdanog, ozbiljnog i inteligentnog muškarca – koji se ne plaši da voli, da pokaže svoju strast i želju. Nadam se da ću biti sa nekim ko zna da ceni i poštuje svoju ženu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Davor Taranjac

    30. studenoga 2023. at 12:37

    Zdravo,
    moje ime je Davor Taranjac,1980 sam godiste. Zivim i radim u Postojnoj.
    Na FB sam, i
    volio bi da se bolje upoznamo ako zelis?
    PUSA 😀

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?