Interesi:
Imam toliko interesa. Stoga ću vam rado reći o njima. Prije svega, volim sport i bavim se sportskim aktivnostima nekoliko puta tjedno. Siguran sam da je sport naša mladost, zdravlje i dobro raspoloženje. Volim putovati i istraživati ​​nove zemlje i ljude. Volim fotografirati i toliko sam uzbuđena kad imam fotografiranje. Također, model sam, ali to nije moja glavna aktivnost.

Samoopis:
Nasmiješena sam i otvorena duha … Imam veliko srce i volim životinje. Također mogu reći da sam tolerantna i pristojna. Pokušavam razumjeti ljude i u njima vidim samo dobro. Optimist sam i svim srcem uživam u ovom životu. Moj unutarnji svijet je dubok i zanimljiv … Prilično sam pametan, obiteljski orijentiran i znam što želim od ovog života … =)

Ernesa traži:
Teško je reći o svom savršenom muškarcu … Uvijek radije slušam svoje srce. Mislim da bi trebao biti ljubazan i pouzdan, s dobrim smislom za humor, samo bi trebao biti jednostavan čovjek kojem mogu pružiti svu svoju ljubav, brigu i podršku. Trebali bismo biti poput ekipe, poput dva krila da zajedno letimo svojim snovima! Mislim da ću ga osjetiti i izdaleka … Jesi li ti moj savršeni čovjek, dragi?

UKOLIKO ZELITE MOZETE MI OSTAVITI SVOJ BROJ U KOMENTARIMA I JAVICU VAM SE

Facebook Komentari


One comment:

  1. Дане петровски

    16. veljače 2021. at 11:02

    Лепа госпоѓа дивна сте може јави се

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?