interesi:
Uvijek je teško opisati sebe, ali pokušat ću dati sve od sebe i učiniti ovo za vas. Ja sam jako draga dama i sve me zanima. Uvijek se trudim biti lijepa, ali ne samo u svom izgledu, već iu svom unutarnjem svijetu. Mislim da je najbolji dan danas, najbolji trenutak je sada. Više volim uzeti sve iz svog života. Također mislim da je važno biti otvoren za nove veze, za novi život, za sve novo. Jako je važno vjerovati u prave odnose, podržavati i štititi jedni druge. Prava veza je za mene. Jeste li spremni za nešto stvarno i nepoznato sa mnom? Spreman sam na veliku promjenu u svom životu i nadam se da ću stvoriti čvrst, skladan odnos zasnovan na ljubavi, bliskosti i međusobnom razumijevanju. Znam da ću za tebe biti žena puna ljubavi! Želiš li ovo?
Volim čitati, kuhati, ići u kazalište, kino i razne izložbe. Joga mi je također jedan od hobija.

Samoopis:
Uvijek sam mislio da djela govore više od riječi. Ali ako me netko pita da opišem svoj karakter, reći ću da sam smiren, ljubazan i velikodušan. Ja sam nježna dama, volim ljubimce i cvijeće. Zanima me psihologija, sviđa mi se ova znanost i trudim se unaprijediti svoja znanja. Samoobrazovanje je super, a volim i samorazvoj.

Kristina traži:
Imam jednostavne zahtjeve za svog budućeg muža. Trebam muškarca koji će se zaljubiti u mene i neće imati želju da me mijenja. Prihvatit ću i svoju dragu i dat ću sve od sebe da svaki dan našeg zajedničkog života bude sretan i vedar. Želim da bude pun ljubavi i brige, da može razumjeti, poštovati i voljeti mene, moje prednosti i mane.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?