interesi:
Volim svoju obitelj i prijatelje! Volim kuhati mnoga ukusna jela, ali posebno volim peći slatkiše i častiti ljude koje volim. Uživam u piknicima i aktivnostima na otvorenom, također volim igrati kuglanje. Čitanje i slušanje dobre glazbe također su moji hobiji. I volim se kupati u bazenu ili u čistom i toplom moru. :))

Samoopis:
Ja sam skromna i inteligentna gospođa koja je završila školu i sveučilište s odličnim uspjehom. :)) Ljubazna sam i simpatična, uvijek spremna pomoći. Volim upoznavati nove i zanimljive ljude. Ne volim ekstremno u svim sferama svog života. :)) Na primjer, ne volim jako glasnu glazbu i psihološke trilere. Vrlo sam prizemljen i pozitivan. Volim red i udobnost. Jako sam romantična i moji prijatelji kažu da sam šarmantna. :)) Tražim svoju ljubav, duboke i istinske osjećaje. Cijenim iskrenost, iskrenost i prijateljstvo u svim ljudima.

Esma traži:
Tražim pametnog, društvenog i duhovitog muškarca koji je ljubazan i pažljiv. Trebam chin-up osobu koja je jaka po prirodi, ali uživa u jednostavnim stvarima kao što je hodanje ruku pod ruku kroz lijep park! Trebam čovjeka koji želi biti voljen i želi podijeliti svoj san, ljubav i život sa mnom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?