KAD SE počnu nakupljati problemi u vezi, nerijetko se dogodi da dođe do prevare. Varaju i muškarci i žene. Ako ih se uhvati, opravdanja su raznolika. Ovih šest žena ne osjeća krivnju, smatraju da su učinile najbolje za sebe i ne kaju se zbog toga.

Samo Intimni odnos

“Nije mi žao jer nisam bila zaljubljena u osobu s kojom sam prevarila muža. Spavala sam s muškarcem kojeg sam upoznala na prijateljičinom rođendanu u Miamiju. Nisam to smatrala bitnim jer nije bilo emocija, samo fizicka privlacnost. U braku sam četiri godine i zaista volim svog muža. Ne planiram mu reći jer ne želim uništiti naš brak”, rekla je Raquel (31) za Men’s Health.

Udala sam se premlada

Sherry (34) opet kreće iz drugačije perspektive, ona je supruga prevarila jer ga nije voljela.

“Udala sam se s 24 godine za osobu koju nisam voljela, ali bila sam pod velikim pritiskom. Moja obitelj me poticala da se usredotočim na brak umjesto na karijeru jer su gotovo sve moje prijateljice već bile udate. Naš brak je od početka bio osuđen na propast, a mi nismo činili ništa. Nakon tri godine upoznala sam nekog na poslu i započela karijeru. Moj je suprug saznao i to nam je pomoglo da odlučimo krenuti dalje i nastavimo svatko sa svojim životom.”

Za razliku od nje, Erin (31) smatra da ju je njena prevara samo zbližila s mužem i pomogla da se njihov brak sačuva.

“Moj suprug i ja nismo spavali zajedno dvije godine. Željela sam seks, stoga sam spavala s potpunim strancem. To mi je pomoglo da shvatim da moram nešto učiniti u vezi svog braka. Nikad nisam priznala preljub, ali inzistirala sam da odemo na terapiju za parove. Nakon toga samo počeli iskušavati nove stvari u krevetu i naša veza je ojačala.”

Uzvratila sam suprugu

Lucianin (41) je motiv bila osveta.

“Sve se vraća, sve se plaća. Saznala sam da me muž vara pa sam prevarila i ja njega. Htjela sam ga povrijediti kako je on povrijedio mene. Kad nas je zatekao, bio je u šoku. Kad sam ga vidjela da plače, osjećala sam se dobro jer sam mu vratila za bol koju mi je nanio. Sve je završilo razvodom.“

Muž me ignorirao

Charlene (45) je bila domaćica i majka koja se osjećala zapuštenom:

“Muž me ignorirao i nikad mi nije govorio da sam lijepa. Počela sam se viđati s muškarcem iz susjedstva koji se nedavno razveo. Ta mi je avantura pomogla da se osjećam dobro oko sebe. Moj ljubavnik je znao da sam udana, ali to mu je odgovaralo jer nije želio obaveze. Kad je saznao, suprug je zatražio razvod i ja sam se složila.”

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?