interesi:
Nažalost moj ljubavni zivot se poremetio kada sam imala 33 godine i ostala udovica,to sam jako tesko podnijela i na neki nacin sam tjerala sve muskarce iz svog zivota i cekala onog pravog,ali mislim da svako ima pravo na drugu sansu i zasluzuje je ako se potrudi
sport (fitnes klub), ples, glazba, putovanja, odmor s prijateljima, šetnje na svježem zraku, skijanje, knjige.

Samoopis:
Ja sam vrlo iskrena i vjerna osoba. Puna sam ljubavi, nježnosti, vrlo vesela, šarmantna, kako mi je rečeno. Prekrasna čak i ujutro. S dobrim smislom za humor i naravno pametno, mudro, zrelo, iskusno i još mnogo toga, ali ne samo zbog mojih godina. Znam da mogu dati puno, pa sam tu i nadam se da ću vrlo brzo pronaći čovjeka koji bi mogao biti moje sve! Volim putovati i komunicirati s prijateljima. Najviše volim aktivne igre na otvorenom, duge šetnje uz more. Volim kuhati i romantične večere uz svijeće. Volim gledati romantične filmove, komedije i drame.

GAGA traži:
Imam toliko ljubavi za dati i želim uživati ​​u svakom trenutku sa svojim voljenim muškarcem. Čekam muškarca s kojim se uvijek osjećam kao sretna žena. Život je svijetao i nov kad imaš 18 godina, ali kad imaš 43 je još svjetliji jer ga možeš uspoređivati ​​i uživati ​​u njemu punim plućima. Zato se nadam da će me moj muškarac podržati u želji da uživam u životu i ipak probam nešto novo. Nadam se da će biti namjeran u svojim postupcima, ljubazan i velikodušan prema meni, pun ljubavi i nježnosti u našim odnosima. Nadam se da će zaštititi moje srce i osjećaje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. dragan

    12. studenoga 2021. at 11:14

    Zdravo slatka ljepotice Gaga kako si, ako ti treba covjek dobrog srca i duse ,koji je pun ljubavi i razumjevanja ,velikodusan jako dobre naravi i srca nasmijan veseo pozitivan u svakom smislu ,ozbiljan,iskren posten ,koji ce ti pruziti ljubav i toplinu kao iz bajke ,slobodan i jos momak ,a ti javise na ovu adresu ([email protected])Zovem se DRAGAN javljam se iz Austrije,potrebna mi je takva zena poput tebe za ozbiljnu vezu i brak jer mi je dosadio samacki zivot,ako odlucis me kontaktirati molim te posalji mi od tebe nekih tvojih slika i tvoj opis zivota mi napisi ukratko,ali pogresit neces nikad ako me uzivo upoznas ,uvjerit ces se kakav te momak zgodan zeli upoznati,poljubac ti saljem moj za novi nas kontak i ocekujem brzi tvoj poziv kako bih se sto pre upoznali,i ljubav pruzili jedno drugom i osvemu iskreno popricali,zato cekam na tvoj odgovor slatka macoooooooooooooooooooooo.

  2. Jure

    12. studenoga 2021. at 16:59

    Rado bih te upoznao,mislim da djelimo iste vrijednosti.

  3. Vukadin

    19. studenoga 2021. at 13:46

    Tu sam i ja

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?