Interesi:
Moji su interesi i hobiji brojni: preširoki da bih ih mogao nabrajati. Počnimo s glazbom, pjevanjem, plesom, bavljenjem sportom, plivanjem, trčanjem, komunikacijom sa zanimljivim osobama, pametnim filmovima i, da, da, kuhanjem! Pridružite se mom klubu interesa!

Samoopis:
Ja sam dobrodušna, draga djevojka, ne nagle naravi, ljubazna. Ali ako je nešto suprotno mojim idealima, mogu biti sasvim drugačiji. Uvijek vjerujem u najbolje u ljudima, u sretan kraj. Prijateljski raspoložen, uporan, mekan, oslanjajući se na svoj vlastiti, iskren, iskren, nasmijan, nepredvidljiv, povjerljiv, pun ljubavi život, djecu, životinje i samo zanimljive osobnosti. Nikad mi nije dosadno.

Glorija traži:
Vjerujem da nisam jedinstvena kada kažem da je muškarac kojeg tražim ljubazan, iskren, pun ljubavi i brige, s visokim moralnim kvalitetama i obiteljskim vrijednostima. Čovjek koji se poput mene traži posvećenost, povjerenje, ljubav i uzajamno poštovanje. Voljela bih pronaći muškarca koji će ga jako voljeti, visoko ga poštovati i bezrezervno mu vjerovati.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Arnes

    7. travnja 2021. at 3:09

    Svidzate mi se

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?