– Iskreno, nisam video nikoga u poslu ko to ne koristi. Svi glumci koriste injekciju koja koristi direktno – kaže glumac koji upozorava da to može imati ozbiljne posledice. glumac iz filmova za odrasle i reditelj otkrio je sve tajne iza kulisa zabave za odrasle, a neke od njih su prilično opasne po zdravlje.

glumac i reditelj pod umetničkim imenom Logan K otkrio je šta se sve krije iza kulisa snimanja filmova za odrasle. On je objasnio da muškarci koji se bave ovim poslom, koriste opasne metode kako bi izdržali višesatna snimanja.Kako kaže, korišćenje injekcija za potenciju je vrlo česta pojava, kao i  disfunkcija. Zbog toga glumci vrlo često mogu posegnuti za ekstremnim sredstvima kako bi se izborili sa tim problemom.

Gostujući u jednom podkastu, Logan je upozorio muškarce koji žele da se bave ovim poslom, da ne budu previše sigurni u sebe prilikom snimanja prvog seta. Kako kaže, i sam je koristio injekcije za potenciju, a sa istim problemom suočile su se i brojne njegove kolege.

– Kada se to dogodi, niko ne prima platu, niko ne zarađuje, a mi smo to celo vreme izgubili, tako da im možete dati samo nekoliko prilika – rekao je on i istakao da strah od neuspeha često dovodi do toga da muške  zvezde pribegavaju stimulansima kako bi se uverile da su dobre za odlazak na snimanje.

– Iskreno, nisam video nikoga u poslu ko to ne koristi. Svi glumci koriste injekciju koja se ubrizgava direktno  – kaže glumac koji upozorava da to može imati ozbiljne posledice.

– Morate znati svoju dozu. Mislim da sam prilično dobro shvatio svoje telo. Ne želim da se zezam sa tim stvarima, ali nisam imao nikakvih problema i neću preterivati. U početku je bilo jedno snimanje na kojem mi se nije dizao i stalno sam snimao sve više i više. To nije za zezanje – rekao je on.

IZVOER:SRBIJA.DANAS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?