Jedna od najvećih fama koja prati filmove za odrasle je mit da glumice u ovim ostvarenjima zaista doživljavaju vrhunac na snimanjima.

To se naravno uklapa u sklop misli prosečnog muškarca koji gleda ovakve filmove.

Logično, situacija u praksi je sasvim drugačija, a ovako to objašnjavaju glumice:

– Lično se trudim da svaki vrhunac bude stvaran, želim da to iskustvo bude stvarno za gledaoce. Ako ništa, barem se trudim da izgleda stvarno. Najlakši način da odredite jesam li doživela vrhunac ili ne jeste crvenilo. Ženama krv navre u lice i područje grudi. Cirkulacija ne može da se odglumi – rekla je Džena J. Ros.

– Najčešće je reč o potpunoj glumi. Pod pritiskom ste, okruženi svetlima, kamerama, ljudima koji vas gledaju, razmišljate kako izgledate… Ako kojim slučajem i dođe do vrhunca, verujte da to i nas – glumice skroz iznenadi – otkrila je Bruklin Čejs.

– Za mene, da bih doživela vrhunac, mora da postoji vrsta opuštenosti koja dolazi iz emocionalne povezanosti. Vođenje ljubavi je dobro i zabavno, ali što sam starija i imam više iskustva u ovoj industriji, sve više i više glumim – objasnila je Kiti Strajker.

– Kad u stvarnosti doživljavam vrhunac, ja sam tiha, a to ne izgleda baš dobro na sceni. Zato često preterujem sa stenjanjem i uzdasima. Ponekad glumim da bih stvar privela kraju. Ne doživljavam lako vrhunce, za to mi je potreban partner kojeg volim – priznala je Niki Delano.

– Bila sam dugo s jednim partnerom s kojim sam, na žalost, morala mnogo da glumim, gotovo svaki put. Na kraju sam pukla i rekla mu istinu kako me uopšte ne zadovoljava u krevetu, iako sam pokušala da mu dam tačna uputstva. Mislim da on prosto nije mario za moje zadovoljstvo, nije hteo da se potrudi – rekla je Kajla Džejn Denger.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?