Interesi
Jako volim stvarati svakakve lijepe stvari vlastitim rukama, slike, uređenje doma. Ne smatram se profesionalnim dizajnerom ili umjetnikom, ali oduvijek sam volio kreativnost i snove je potrebno ostvariti. Također volim aktivnosti na otvorenom, glazbu za ples, kuhanje, čitanje knjiga i samorazvoj. Ja sam svestrana osoba, zanimljiva i duboka. Sport ima posebno mjesto u mom životu! Ja sam trener joge. Stoga mi je vježbanje u teretani najdraža stvar. Nedavno sam počela plesati na šipci. Također u mom životu ima puno prostora za putovanja, učenje novih kultura.

Licni Opis
Ja sam nježna, delikatna i krhka žena! Moj karakter je vrlo ljubazan, nježan i jednostavan. Smatram se uspješnom ženom – uvijek završim ono što sam započela. Dosta sam vesela i iskrena, volim započeti dan s osmijehom i završiti ga nasmijana. Mnogo je razloga za tugu i malodušnost u našem životu. Razumijem! Znam da nije uvijek moguće osjećati se sretnim, ali, ipak, siguran sam da morate imati najpozitivniji stav prema životu i tada će sve biti jednostavno divno! Ja sam vrlo aktivna žena, pa ako je vaša ideja da svaki dan ostanete kod kuće, onda me bolje prođite!) Uvijek brinem o svom zdravlju i izgledu. Mislim da se sreća temelji na tri stvari – to je duševni mir, samospoznaja i, naravno, najvažnija od njih je ljubav.

Tražim
Moj stav je da prava žena treba biti ne samo dobra domaćica, već i dobra ljubavnica, prijateljica i partnerica. Ako su ovi uvjeti ispunjeni, veza će biti maksimalno idealna, a to je ono što želim dobiti u svom životu! Uopće me ne zanimaju godine. Godine mi zapravo nisu bitne. Jer kad je ljubav u pitanju, o godinama uopće ne razmišljamo! Najvažnije je vaše toplo i velikodušno srce, jer pogledi s vremenom blijede, ali srce puno ljubavi cvjeta samo u dobrim odnosima i ljubavi. Koristim svu svoju snagu i osjećaje da svom muškarcu učinim život zanimljivijim i da svaki dan osjeća ljubav! Najvažnija stvar kod muškarca mi je odanost, pouzdanost, odgovornost i dobar stav. Želim upoznati muškarca koji se ne boji odgovornosti, ima smisla za humor i dijeli moju ljubav prema putovanjima. Zapravo, Želim jednostavnu žensku sreću! Stoga, tražim muškarca s kojim ćemo biti sretni zajedno! Ali meni ne treba mali dobar dječak. Treba mi zreo i mudar muškarac! Pronađite srodnu dušu među milijunima ljudi! Razumijem da se ovo može nazvati “nemogućom misijom”! 🙂 Ali, vjerujem u čuda, vjerujem u ljubav i sigurna sam da ću vrlo brzo pronaći svog posebnog, jedinog i voljenog muškarca! Uostalom, čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju. Slažeš li se? Samo mi piši i saznajmo zajedno. Vjerujem u ljubav i sigurna sam da ću vrlo brzo pronaći svog posebnog, jedinog i voljenog muškarca! Uostalom, čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju. Slažeš li se? Samo mi piši i saznajmo zajedno. Vjerujem u ljubav i sigurna sam da ću vrlo brzo pronaći svog posebnog, jedinog i voljenog muškarca! Uostalom, čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju. Slažeš li se? Samo mi piši i saznajmo zajedno.
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?