Interesi
Ja sam vrlo svestrana osoba i to se vidi u svemu što radim u svakodnevnom životu. Volim pratiti modu. Uvijek nosim ono što mi dobro stoji i što mi stoji! Ali nikad neću obući ono što svaka druga osoba nosi. Modno se odijevati uvijek je dobro, ali samo redoviti treninzi i pažljiva njega tijela pomoći će da vaša figura bude stvarno vitka. Stoga kažem “da fitnessu” – definitivno! Idem u teretanu na trening, a također idem na plivanje i jednostavno se ne mogu zamisliti bez ikakve fizičke aktivnosti. Također, volim putovati. Može se reći da su putovanja moja strast. Volim otkrivati ​​nove zemlje i gradove, vidjeti ljepotu prirode, učiti drugu kulturu i upoznavati nove ljude. U slobodno vrijeme pohađam tečajeve psihologije i čitam puno knjiga.

Licni Opis
Ja sam ljubazna, nježna, uravnotežena i strastvena žena koja će vaš život učiniti vedrim i šarenim! Uvijek sam samopouzdan, vedar, optimističan, svrhovit i vrlo često nasmijan. Kažu mi da sam jako lijepa kad se smiješim, ali što vi mislite? Moj najveći cilj je izgraditi stabilnu i jaku vezu, stoga želim upoznati i svim srcem zavoljeti svog jedinog muškarca!

Tražim
Pored sebe vidim čovjeka kojem mogu dati svoju ljubav, brigu, nježnost i strast, i koji će me učiniti istinski sretnom. Jako mi je važno da moj muškarac zna smiriti situaciju i biti moj životni partner u svemu. Možda odgovaram ulozi žene koju tražite i mogli bismo biti sretni zajedno?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


One comment:

  1. Mladen

    27. travnja 2023. at 6:56

    Dobro jutro, javljam se na vas oglas i zelio bi da se upoznamo ako zelis javi se…
    Imam 52g. ozbiljan sam i razveden sam. Ako imate smetnje mojih godina?
    Najlepse su mi uzivam u svakom danu i ne brojim godine one su mi samo broj. Meni je bitan pogled na zivot i otvorenost. Ljubav prema zivotu i drugim ljudima za mene je ljubav u svakom smislu reci pocetak i kraj.
    Najbitniji je duse srce, ali bez laz i prevara. Iskreno i otvoreno srce…
    Trazim ozbiljnu vezu i braku. Zelim da bude pametna, kulturna i punu razumevanju… Pokusajmo, komuniciranje preko poruka…
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS, Viber ili WhatsApp

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?