Interesi:
Uvijek sam volio i volim učiti. Po obrazovanju sam ekonomist, ali sada su moji interesi i moje zanimanje druga sfera: oduvijek su me zanimali sport i tjelesne aktivnosti. Dakle, bavim se plesom, kickboxingom, kondicijom i istezanjem. Te mi aktivnosti pomažu da se osjećam aktivno, energično, snažno, vitko i raspoloženo! Aktivno sudjelujem u plesnim i sportskim natjecanjima! A ponekad i pobijedim !!!

Samoopis:
Imam neku predodžbu o tome kako bi trebala biti žena. I ovo bih volio biti: lagan, ali s principima koje treba poštivati; natječaj, ali s voljom i odlučnošću; ženstvena i inteligentna; dobre manire i smisao za humor; ljubav prema životu i naklonost prema obitelji i prijateljima, oh, da, i samopoštovanje naravno!

Goga traži:
Tražim muškarca, životnog partnera koji bi sa mnom dijelio moje interese i hobije, podučavao bi me stvarima koje zna bolje od mene, čije životne vrijednosti odgovaraju mojim: obiteljska predanost, zajednička ljubav, poštovanje i prijateljstvo između nas, zajedničke budućnosti i djece, naravno!

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Mladen

    23. kolovoza 2021. at 8:11

    Zovem se Mladen 51g. Ako imate smetnje mojih godina?
    Ako si zainteresovana u stupimo kontakt +381628384557  SMS  Viber ili WhatsApp

  2. Robert

    7. veljače 2022. at 14:27

    Pozdrav goga javi se

  3. Simon

    28. veljače 2022. at 16:45

    Hi Goga
    Sviđa mi se toj oglas i rado bih e želio upoznati. Ja sam Simon, završio sam Hotelijerstv u Opatiji i nakon toga sam duže vrijeme boravio i radio u NJemačkoj gdje sam bio u braku i imam odraslu djecu. Od prije nekoliko godina sam se vratio u Hrvatsku i sada živim i mojom kućama na otoku Rab, gdje imam 2 kuće sa apartmanima koje u sezoni izdajem.
    Ovdje možeš pogledati gdje živim: http://www.fewo-rab.de
    Jako bi volio ako bi mi se javila na moje e-mail [email protected] da možemo normalno komunicirati i upoznati se. Lijepi pozdrav, Simon

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?