LIK
Planiram postati estetska medicinska sestra, jednog bih dana htjela otvoriti svoje lječilište. Jako volim sport, volim sve vezano uz sport. Svaki dan trčim i boksam. Surfam i snowboardam kad putujem. A tek sam ušao u tenis. Volim putovati. Predug ostanak na jednom mjestu čini mi se neugodnim. Studirao sam u inozemstvu u Australiji. Bio sam i u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Italiji, Švicarskoj i Francuskoj.Ja sam žena koja zna stvoriti nešto neobično, dodati nove fantazije u maštu muškarca i biti iskrena u svojim željama. Trudim se uvijek biti nasmijan i pozitivan u životu.

INTERESI
Kad nisam u školi, pola radnog vremena bavim se modelingom. Volim boks, trčanje i bordanje,Volim sport, volim kuhati, slušati glazbu, također u slobodno vrijeme volim gledati TV serije, aktivan odmor. Volim pjevati karaoke.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Mislim da ne postoje ideali, ali postoji osoba koja je stvorena baš za mene. Znam da postojiš, a ako živiš na drugoj polovici ove zemlje, mogu prijeći sve granice i upoznati te. Mislim da prava ljubav ne poznaje granice i vrijeme

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?