interesi:
U mojoj putovnici ponestalo je stranica s markama, toliko volim putovati! Živim putujući, radeći kako bih zaradila novac da bih otišla u druge dijelove svijeta i pogledala druge ljude, druge mentalitete, najljepša svjetska čuda.
U životu sam pozitivna osoba, trudim se pronaći sve pozitivne strane. Vjerujem u sudbinu i činjenicu da je sami možemo izgraditi. Volim slušati i biti saslušan.

Samoopis:
Sentimentalna sam, plačem kad gledam filmove, volim zaspati kad pada kiša. Volim stvarati toplinu i udobnost u kući. Trudim se uvijek biti osoba s pozitivnim pogledom na život. Vjerujem u ljude i sanjam da ću upoznati vrijednog čovjeka kojemu je potrebna briga, ljubav i nježnost.

Gorica traži:
Moj muškarac bi trebao biti moj najbliži partner. Naravno, strast je vrlo važna u odnosima, ali bez poštovanja i povjerenja čak i strast vrlo brzo umire. Ali odanost i pouzdanost su vječne. Tražim muškarca koji je spreman raditi na zajedničkoj vezi!Volim kad se muškarac zna ponašati sa ženom kao što bi to trebao činiti pravi džentlmen. Želio bih komunicirati sa zanimljivim i smiješnim čovjekom. Također kako bismo mogli razgovarati o različitim temama.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?