Interesi
Volim odbojku, pse, čitanje i plivanje. :)Volim komunicirati s različitim ljudima i cijenim određenu razinu kulture i znanja kod ljudi. Tako volim i kulturna događanja, društvene aktivnosti, kazalište, koncerte, čitanje, putovanja. Održavam formu i uvijek sam aktivan i energičan. Također, strast mi je igrati šah.Ja sam primamljiva mlada dama, vrlo strastvena, ali čvrsta i iskrena osobnost. Živim prema svojim idejama i uvjerenjima, ali nikad ne osuđujem druge, poštujem bilo koji životni stav. Vrlo sam simpatičan, mnogostran, svrhovit, ležeran, veseo i stvarno sam spreman preuzeti određeni rizik kako bih se čvrsto obvezao.

Self Description
U sebi nosim puno sreće i ljubavi i želim to podijeliti sa svojim budućim muškarcem. Vrlo sam društvena dama s dobrim smislom za humor i željom za otkrivanjem novih stvari i uživanjem u životu! Ljudi kažu da sam lijepa, inteligentna i opuštena osoba. Vodim aktivan i zdrav način života.

Tražim
Mislim da nemam točnu sliku kako bi moj idealan muškarac trebao izgledati! Mislim da ću to osjetiti srcem. 🙂 Tražim inteligentnog muškarca punog ljubavi s kojim bih podijelila svoj život. Povjerenje i razumijevanje temelj su veze. 🙂 Znam sigurno da tražim ozbiljnog muškarca, koji zna što hoće. Želim upoznati iskrenog, nježnog i dobrog muškarca koji želi upoznati ozbiljnu damu za sretan zajednički život! Treba mi netko sa životnim iskustvom. Hoćeš li sa mnom podijeliti svoje životno iskustvo? Kad dođeš kući želiš znati da te netko čeka. Ja mogu biti taj. :))) Želim li biti sretna? Da! Dakle, pretpostavljam da tražimo istu stvar, zar ne? Ako vam nešto govori da sam baš ja ta žena koju tražite, pišite mi!!! Slušaj svoje srce!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?