LIK
Mogu vam reći da sam pametna i samouvjerena, ali u međuvremenu sam i vrlo jednostavna osoba. Nisam previše zahtjevan i ne tražim nešto izvanredno u životu. Mogu biti sretan uživajući u jednostavnim stvarima. Lagana sam i imam mnogo prijatelja i moram reći da mi nikada nije bio problem steći nove prijatelje, druženje mi je zadovoljstvo.Jako sam ljubazna i srce mi je puno ljubavi koju želim podijeliti s muškarcem koji će postati najbolji muškarac u mom životu! Jako sam romantična, vesela, pjesničke duše! U životu volim raditi ono što volim; Volim postavljati ciljeve i uvijek ih pokušavam ostvariti! Vrlo sam kreativan i jedan od mojih talenata je sviranje klavira! Ja sam majka i moja kći Viktorija mi puno znači, trudim se da joj budem dobra prijateljica i ako joj treba moj dobar savjet, uvijek sam spremna s njom podijeliti svoje životno iskustvo! Ja sam strpljiva i puna razumijevanja žena. Mogu biti dobar slušatelj, ali također imam puno priča koje sam spreman podijeliti! Želim biti sretan i nadam se da će mi sudbina pomoći da te uskoro pronađem!

INTERESI
Zanima me fotografija, putovanja i čitanje čine da se osjećam opušteno. Obožavam učiti nove stvari, posjećivati ​​nova mjesta i upoznati ljude različitih kultura. Volim prirodu i uživam na otvorenom. Bavim se sportom kad imam vremena za to. Ali moj najveći interes je život, a živjeti i doživljavati život je najveći užitak ikada.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Kako da opišem svoj tip muškarca. Ponekad mislim da je nemoguće, jer nikad ne znaš tko će ti se svidjeti. Nije mi baš stalo do vanjske ljepote, mnogo mi je stalo do unutarnjih kvaliteta. Mislim da čovjek treba biti pouzdan, zaštitnički nastrojen, nježan i brižan kada je potrebno i definitivno siguran u sve svoje postupke. Što se tiče svih ostalih značajki. Samo se nadam da ću osjetiti kada upoznam svog pravog muškarca da je to on, gledajući me u oči.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?