Zajedno smo 20 godina. Ona ima 40, a ja 43 godine. Imamo divnu kuću i nemamo problema s novcima, piše muškarac!

Svoje je bračne probleme podijelio s kolumnisticom magazina The Sun, Deidre.  “I dalje volim svoju suprugu iako me vara. Prevarila me prije tri godine. Sve mi je priznala nakon što sam vidio poruku na njenom mobitelu koju joj je poslao ljubavnik. Žena od tog muškarca na kraju me kontaktirala i ponudila intimni odnos kao osvetu za ono što su nam učinili, no odbio sam”, objašnjava.

Čak je i njihova kćer ulovila majku kako se dopisuje s drugim muškarcem.  “Poludio sam, ali sam joj oprostio i čak smo obnovili zavjete. Moja se supruga sada odselila i živi u unajmljenom jeftinom stanu u gradu, ali i dalje želi intimni odnos  sa mnom. Rekao sam da joj treba psihoterapija. Trebam li ponovno biti s njom?” Deidre odgovara: “Zbog odnosa s vama ponovno se osjeća poželjnom i ne čini mi se kako želi biti s vama u braku ili da riješite probleme koji su je naveli da vas prevari. Prestanite sa odnosima i idite na bračnu terapiju zajedno kako biste odlučili hoćete li ostati u braku ili prekinuti zauvijek.”

Djevojka ispričala kako je otkrila da ju dečko vara: “Samo sam zumirala njegove naočale…”Na fotografiji njezin dečko nosi sunčane naočale koje naravno imaju odraz, a pomoću njega je Angela shvatila da ju vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu djevojku

Na fotografiji njezin dečko nosi sunčane naočale koje naravno imaju odraz, a pomoću njega je Angela shvatila da ju vara jer je zumirala fotografiju i ugledala nepoznatu djevojku!Jedan ju je dan, priča ona, nazvao i rekao da će cijeli dan provesti na rijeci sa svojom obitelji; a da si potvrdi alibi i pokaže joj kako se dobro provodi, poslao joj je i fotografiju na kojoj pozira u kajaku; ‘spreman za riječne brzace…’ Ipak, nije očito ni slutio da će ga otkriti jedna sitnica koju je ona primijetila; tuđi odraz u njegovim naočalama.

Naime James na fotografiji nosi sunčane naočale koje imaju zrcalne leće pa je, da otkrije lažljivog dečka, Angela trebala samo zumirati fotografiju što je i napravila; i odmah ugledala nepoznatu djevojku kako sjedi u Jamesovom kajaku. U svom je videu rekla i da joj je James, od kad je shvatio da je uhvaćen, prestao odgovarati na poruke i pozive, a kasnije je prevarena djevojka snimila i follow up video u kojem kaže da joj je James ipak na kraju priznao da ju je varao, te su prekinuli. – Znala sam da me vara jer mene nikad nije pozvao s njim na rijeku. A jednostavno je bio previše zaslijepljen njom da bi se sjetio odraza u naočalama – rekla je.

IZVOR:VECERNJI.HR

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?