Na izgledu bi joj mnogi pozavideli

To se može videti i po njenim fotografijama na Instagram profilu, a ona priznaje da je oduvek bila na meti muškaraca i da joj to nimalo ne smeta.Ono što mnoge čudi jeste to da ova baka ima čak četvoro dece i jedno unuče.

Iako je zašla u šestu deceniju, Đina ima telo na kojem joj mnoge devojke zavide, a sada je otkrila koja je tajna njenog mladolikog izgleda. Ona kaže da popularne kreme protiv starenja koje nanosire neposredno pre nego što legnete da spavate mogu da imaju suprotan efekat, te da treba da budete vrlo obazrivi s njima.

– Da li ste ikada čuli za bore od spavanja koje se stvaraju usled pritiska jastuka i kreveta na nežnu kožu lica i vrata? Neki losioni samo produbljuju ove bore – kaže ona.

Umesto takvih krema i losiona, Đina koristi običnu svilenu jastučnicu koja je hipoalergena, meka i svilena i samim tim gladi kožu i kosu.

 Osim toga, svila ima antimikrobni efekat. Često se koristi u medicinske svrhe zbog svoje sposobnosti da inhibira rast mikroorganizama. To znači da jastučnice neće prenositi bakterije na vaše lice na isti način kao, na primer, pamuk – kaže ova baka i dodaje da se osobama koje imaju kožu sklonu osipima posebno preporučuje ovaj materijal.

Inače, ona je ledeni tuš nazvala svojim glavnim alatom koji joj pomaže da održi mladost i lepotu tela. Kako navodi influenserka, ova procedura ubrzava metabolizam i poboljšava stanje kože i kose.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


One comment:

  1. Branislav Cvejin

    7. travnja 2024. at 15:17

    Đina ja živim u Perlez kod Zrenjanina srećno sam razveden dekica. Želeo bih da se lično upoznamo i vidimo da li smo jedno za drugo,moj WhatsApp , Viber nula šezdeset jedan , šezdeset tri , dvadeset tri , dvesto dva . Nazovi me ili mi pošaljite Vaš broj mobilnog pa ću Vas ja nazvati kako bi se upoznali !! Gde Vi živite ? Pozdrav i ako želite da se upoznamo nazovite me 🥰💞💋 !!

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?