Iako se pojavila na televiziji, nikako ne uspeva da pronađe partnera!
Čandra Sonali ima 35 godina i sa ponosom kaže da je još nevina.
Na vođenje ljubavi ne pristaje bez prstena na ruci, a sve je to ispričala prvo u poznatom TV šou programu “Dr. Phil”.– Smatram intimne odnose svetim i posebnim. Zapravo, i ne volim tu reč , više volim “vođenje ljubavi”.

– Biću spremna za vođenje ljubavi kad nađem “onog pravog”. Tražim gospodina koji je moralan i etičan, zgodan, ambiciozan, drži do zdravlja i koji će se prema meni ponašati kao prema kraljici. Želim ono što Prijanka Čopra ima s Nikom Džonasom – rekla je Čandra.Sonali je objasnila da je odrasla sa veoma strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja.

– Mislim da je takvo odrastanje veoma negativno uticalo na moju sposobnost pronalaska partnera, jer su izlasci socijalna veština – rekla je.Čandra se nakon neuspešnih pokušaja pronalaska ljubavi prijavila za rijaliti šou “Pet momaka nedeljno” u kojem je bila u izolaciji od spoljašnjeg sveta sa pet muškaraca.Na žalost, ni to joj nije donelo ništa. Kako kaže, većina muškaraca odustane kad čuju da je još devica, a do sad je pokušala s njih devet.

– Od kada sam postala TV zvezda, javlja mi se veliki broj muškaraca koji mi nude brak, ali je mene strah da se nalazim sa nepoznatim ljudima – navodi Sonali.Ipak, dala je priliku jednom koji joj na napisao lepu poruku
Ovaj muškarac je zgodan, ambiciozan i malo stariji od mene, pa sam iznenađena da je još uvek samac! Neverovatno je smiren, što je odličan balans za moju živahnu prirodu – objašnjava Čandra.Ona je istakla da se sama odlucila za ovakav pravac u zivotu i da je misljenje drugih ljudi mnogo ne interesuje jer je na nekin nacin sama i svesno odabrala svoj put za koji misli da je za nju najkvalitetniji i najbolji.Takodje je rekla da se nada da ce taj pravi koji negde ceka na nju pre ili posle pojaviti

– Osećam se kao da ga poznajem celu večnost i osećala sam se prijatno u njegovoj blizini. Bio je malo koketan, ali je u potpunosti poštovao moje granice s obzirom na to da sam devica. Nije ni pokušao da me poljubi – ispričala je pa dodala da ne zna još šta on misli o njoj, ali da ne može da prestane da razmišlja o njemu i da se raduje njihovom narednom susretu.

IZVOR:OBJEKTIV.RS

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?