Rado ću vam ispričati nešto o sebi i možda će ovo pismo biti prvi korak u našu zajedničku budućnost.

Došla sam ovdje s velikom nadom – da je moj idealan muškarac tu! Teško ga je naći među toliko muškaraca, ali znam da me čeka.

Ja sam draga, simpatična, vesela, društvena i mirna osoba. Imam mnogo prijatelja i volim biti u njihovom društvu. Često me opisuju kao šarmantnog i s odličnim smislom za humor.

U slobodno vrijeme volim posjećivati ​​kino i kazalište. Mogu reći da sam domaća osoba unatoč ovoj činjenici da sam mlada. Volim biti u udobnosti. Smiren sam, ali dovoljno energičan. Volim čuvati kuću i dobra sam kuharica, kaže majka. Ja bih ti skuhala najbolju pitu ikad. Volite li slatkiše?

Svog muškarca doživljavam kao otvorenu, ljubaznu, ozbiljnu, samouvjerenu, veselu, odgovornu osobu koja je spremna na dugotrajnu vezu.

Interesi
Obožavam ples jer oslobađa krila istinske strasti za životom i način je da ostvarim svoje ambicije i emocije.

Samoopis
Ja sam voljena i brižna osoba. Dakle, želim pronaći muškarca s kojim ću podijeliti svu svoju ljubav i toplinu. Ja sam tip osobe koja voli biti aktivna. Život je za mene beskrajno kretanje. Pohađala sam glazbenu školu i satove plesa. Također, sebe mogu opisati kao vrlo veselu i otvorenu ženu. Cijenim obiteljske vrijednosti i želim stvoriti sretnu obitelj punu ljubavi. Jako volim djecu i mislim da su oni naše blago.

Tražim
Svoju drugu polovicu zamišljam kao ležernog, ljubaznog, oštroumnog, poštenog i inteligentnog čovjeka. Rado bih podijelio sve njegove hobije i interese i postao mu neizostavan prijatelj i partner. Učinit ću sve da se on osjeća ugodno, voljeno i željeno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Ilija

    12. ožujka 2022. at 20:50

    Javi se da se upoznamo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?