Interesi:
Bavim se sportom, posjetim muzeje, galerije, fešte. Volim učiti nove stvari u svojoj profesiji, a također i o zemlji u kojoj živim.Ciljano sam komunikativna osoba koja uživa u glazbi, plesu, fitnesu, jogi i čitanju knjiga potpuno različitih žanrova. Volim filmove, ponekad odem u kazalište. Moji prijatelji kažu da sam s njima vrlo lako razgovarati. Također, prijatelji me zovu sunčanica jer osvjetljavam cijelu tvrtku. Sa mnom je lako i zabavno. Cijenim iskrenost i iskrenost i smisao za humor kod ljudi. Smatram se bistrom i aktivnom damom. Volim putovati. Siguran sam da ću pronaći osobu s kojom će biti zanimljivo komunicirati.

Samoopis:
Imam šarm i imam nevjerojatnu moć – učiniti stvari oko sebe ugodnima i ugodnima. Zaista imam tople odnose sa svojom obitelji, prijateljima i bliskim ljudima. Vole provoditi vrijeme sa mnom jer sam iskrena, smiješna i pozitivna osoba.

Indira traži:
Voljela bih upoznati muškarca koji ima razne interese, koji je prema meni iskren, poštuje njegovu ženu. Ima plan za izgradnju harmonije i odnosa s ljubavlju sa ženama.Tražite odgovornog muškarca s kojim možete ostvariti svoje najdublje, najtajnije maštarije, možda putovati, gledati filmove, raspravljati o knjigama … s kim ćemo se osjećati kao jedno.

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Goran

    20. srpnja 2021. at 13:57

    Dobar dan trebas mi cura

  2. MURIZ

    20. srpnja 2021. at 14:18

    Javi se za ozbiljnu vezu

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?