interesi:
Bavim se sportom. Volim kazalište i filmove, koncerte i društvena sam osoba. Volim putovanja i čitanje. Moj dom je moje utočište koje uživam čineći ga ugodnim i ugodnim za povratak. Mogu reći da mi je najdraže mjesto gdje pronađem mir. Volim ići u kupovinu i obično se pripremam za foto sessione. Moj moto je … sa strpljenjem i vjerom u Boga, svaki cilj u životu se postiže, djelujući smireno kako bi stvari stigle u svoje savršeno vrijeme. Želim pokrenuti svoju obitelj naprijed, to je ono što me svakodnevno ispunjava motivacijom. Usudite se upoznati me!

Samoopis:
Ja sam iskrena, nježna, pristojna, radosna, aktivna, brižna, pažljiva, šarmantna i lijepa, optimistična, druželjubiva i dobrodušna dama koja je spremna pronaći svoju drugu posebnu polovicu kako bi zajedno živjeli u posebnoj sreći.Moji hobiji su provođenje vremena sa svojom obitelji, dijeljenje, čitanje, ples, kuhanje i svaki dan postajati bolja osoba.

Ines traži:
Potreban mi je pouzdan, pošten, pristojan, samouvjeren, uravnotežen, brižan, duhovit, pažljiv, nježan i dobrodušan muškarac koji je aktivan, ali najviše uživa kod kuće sa svojom obitelji.Osobno bih voljela uz sebe muškarca koji je privržen, ljubazan, odgovoran i vrlo romantičan koji voli živjeti život i koji želi dijeliti život sa mnom, ja sam žena koja ima puno ljubavi za dati. Slažete li se primiti ga?

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


One comment:

  1. Igor

    4. ožujka 2022. at 1:53

    Javi se da probamo

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?