LIK
Ja sam vrlo iskrena i tolerantna žena. Istovremeno sam vrlo vjeran, posvećen i odgovoran. Moram biti jaka iznutra, jer sam samohrana majka, ali sam i jako ženstvena, brižna, senzualna i strastvena.

INTERESI
Mogu reći da je život kratak, baš sam jučer trčao s prijateljima u parku i otvorio oči ovog trenutka shvatio sam da je život pokret i nisam više dijete, pa možda još malo u duši, zato Živim svaki dan kao da je posljednji. Imam puno hobija i nikad ne gubim vrijeme, ako odlučim da želim početi plesati balet, čak i ako se nikad nisam probao, to ću raditi i od ovog vremena ću se veseliti.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Pa, sanjam osobu koja će moći podijeliti sa mnom svo slobodno vrijeme. Osoba sam od pažnje, volim biti u društvu i komunikacija mi je jako bitna. Nisam već mala djevojčica, iskusna sam žena koja zna što želi od života i u ovom trenutku želim osjetiti toplu ruku u ruci biti sigurna da će sve biti super. Želim se ujutro probuditi od mirisa ukusnog čaja, doći u kuhinju i vidjeti svog čovjeka koji mi u ovom trenutku pokušava napraviti nešto ukusno i oooh kako mu želim pružiti ruku,

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Goran

    19. travnja 2022. at 17:17

    Za brak

  2. Pingback:ŽELJKA”IMAM 29 GODINA I ŽELIM UPOZNATI STARIJE MUŠKARCE ZA DRUŽENJE DODAJTE ME NA FACEBOOK” – Ljubavni Spoj

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?