Interesi
Imam mnogo hobija, bavim se gimnastikom od djetinjstva, kreativna sam osoba, volim kuhati, pa znam kako ukusno nahraniti svog muškarca. Imam i dobar glas za pjevanje pa često sudjelujem na karaokama. I, naravno, luda sam za putovanjima, nisam još bila na puno mjesta, ali sanjam vidjeti sva lijepa mjesta našeg svijeta.

Licni Opis
Pogledate li mi u dušu, vidjet ćete krhku, ljubaznu damu velikog srca. Dopusti da ti pokažem pravog sebe i možda se zaljubiš. Imam puno ljubavi i strasti, vrlo sam nježan i privržen. Kako volim kuhati imam poseban recept s kojim ćete se oduševiti, a onda vas čeka i ukusan desert, što mislite koji će to biti? Vjerujte, sigurno će vam se svidjeti. Moj veliki san je imati veliku obitelj, psa i kuću. Stvoriti udobnost, biti voljena žena, vjerna prijateljica svom muškarcu. Ja sam kreativna osoba i želim na ovaj svijet donijeti nešto lijepo, blistavo. Zato planiram otvoriti vlastiti brend donjeg rublja. Vjerujem da ako imate jaku želju, ništa nije nemoguće.

Tražim
Trebam pouzdanog muškarca na kojeg se uvijek mogu osloniti u svakoj situaciji, koji će me podržati i neće me ostaviti čim postane teško. Ne boj se poteškoća, one nas čine jačima. Pokaži mi da si pravi muškarac i tada ću ti dati svoje srce i ljubav. Želim se uvijek osjećati kao krhka, nježna dama u snažnim muškim rukama.
UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?