LIK
Ja sam ležerna dama, znatiželjna, slatka, tražim pravu ljubav. Bio sam povrijeđen u prošlim vezama. Ali sačuvala sam toliko topline u srcu da je dam za pravog muškarca. Predan sam, nikad ne lažem i ne skrivam istinu. Vjerujem da žena treba biti nježna i ženstvena, a ovo je o meni. Strastvena sam, nježna i senzualna. Ja sam pouzdan partner.

INTERESI
Sviđa mi se fitness. Putovanja i kuhanje moji su hobiji. Obožavam voziti aute. Spremna sam u potpunosti se posvetiti svojoj budućoj sreći i vezi. Moja kći je već odrasla i motivirala me da budem sretna, živim za sebe i volim. Cijeli život sam pokušavao živjeti za nekoga i tek sada shvaćam da mogu živjeti u svom zadovoljstvu. Spremna sam se negdje preseliti, upoznati i osjetiti pravu ljubav u svom životu. Jeste li spremni na akcije odmazde? Vrijeme nije na našoj strani i ako vam srce govori da želite poljubiti te divne usne, onda to morate učiniti!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ovdje ne tražim nekoga idealnog. Moj muškarac mora biti malo zgodniji od majmuna, ali ima bogatu dušu i unutarnji svijet. Cijenim prave muškarce, sa vlastitim mišljenjem, jakom voljom, željom da vole i budu voljeni. Želim pronaći poštenog tipa, privrženog, odanog, nježnog. Za mene godine nisu bitne. Ja tražim čistu ljubav.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?