Interesi:
Moj hobi – joga. Moja strast – kazalište! Baš kao i čitanje, stvaranje kućne udobnosti (dizajn interijera). Volim eksperimentirati u kuhinji, volim kuhati. Volim putovati.Ovdje bih mogao puno pisati o svojim interesima. Ali moj glavni hobi su putovanja. Posjetio sam mnoge zemlje u Europi i Kini. Želite li mi se pridružiti na sljedećem putovanju?

Samoopis:
Mogu reći da sam društvena osoba. Znam kako biti prijatelj, komunikativna sam. Ne volim skandale, mogu naći zajednički jezik s bilo kojom osobom. Mogu ići na kompromis. Ljubazna sam, odgovorna, orijentirana na obitelj. Vesela sam.Ugodno je što sada čitate moj profil. Nadam se da ćete ovdje pronaći neke zanimljive informacije. Vrlo sam otvorena i ambiciozana. Volim djecu i životinje. Volim dobre, drage, aktivne i otvorene ljude, poput mene. Također, ljubazan sam i otvorena srca. Teško je govoriti o sebi, ali bit će mi lakše odgovoriti na vaša pitanja!

ISMIRA traži:
Moj čovjek prije svega – je pametan, intelektualan, inteligentan, odgovoran i velikodušan čovjek.Čovjek iz mog sna zna što želi i sigurno želi mene! Trebao bi poštovati i voljeti svoju ženu. Sanjam da upoznam muškarca s kojim ću cijeli život provesti s ljubavlju i užitkom, radošću i srećom, čovjeka s kojim ćemo zajedno raditi puno aktivnosti! Uvijek bismo trebali brinuti jedni o drugima i pokazivati ​​naklonost jedni drugima.

UKOLIKO ZELITE MOZETE ME DODATI NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Marko

    19. travnja 2021. at 0:36

    Javi se

  2. Marko ilisevic

    21. travnja 2021. at 1:20

    pozz iz kölna

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?