“Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti za još jedan život.”Njoj je svega 28 godina, a on je nedavno napunio 70. Devojka iz malog mesta na Jadranu ispričala je zbog čega je pristala da se uda za muškarca koji joj može biti deda.

Ovo je njena ispovest

Od rođenja živim skromno. Moja majka je teško radila ceo život, a sva patnja koju je prošla ostavila je dubok trag na njenom izgledu i zdravlju. Ona se udala za mog oca iz ljubavi, ali nije imala puno koristi od njega – više vremena je provodio za šankom nego kod kuće. Sve je bilo na njoj.

Ja sam odlučila kako se to meni neće dogoditi. Ne želim preživljavati i propadati. Život je previše kratak da ne bih pokušala da iskoristim sve što mi se nudi u životu. Takva prilika ukazala mi se u 70-godišnjem muškarcu. Upoznala sam ga dok sam tamo čistila apartmane. Bogat je i ludo zaljubljen u mene. Kaže kako se ponovno oseća mladim, a i jako mu odgovara naš Intimni odnos. U zadnje vreme sam više kod njega nego kod svoje kuće.

Ima ogromnu kuću i toliko novca na računu da to ne bi mogao potrošiti za još jedan život. Uz to je nasledio nekoliko luksuznih kuća u jer mu je majka bila vrlo bogata. Nedavno me je pitao da li želim da se udam za njega. Prvo sam malo oklevala jer, i ovako mi nije loše – kupuje mi sve što poželim, plaća moje i mamine račune, vodi me u skupe restorane itd.

Ipak, pristala sam jer sam videla kako sve više gubi pamćenje. To je prilika da sve što ima (ili barem dobar deo) bude moje, da napokon živim kako sam maštala celogg života. Njegov sin i ćerka su “poludeli” kada im je rekao za venčanje. Pokušavaju to da zaustave. Čak me zovu “kurvom koja je došla iz selendre i uhvatila se njihovog oca”. Njemu su jednom prilikom rekli “da je poludeo pod stare dane, da će rasprčkati porodičnu  imovinu koju je baka namenila i njima te da će mu biti žao kada jednog dana prestane da razmišlja tako.”

Zbog svega toga odlučili smo da imamo malo venčanje – samo mi i kumovi. Pristala sam da uzmem njegovo prezime. Nadam se da će to biti uskoro. Ne bih volela da poživi previše jer želim uživati dok sam još mlada. Znam da to zvuči hladno i okrutno, ali ja sam barem iskrena. Mnoge žene razmišljaju kao ja, samo njima se nije ukazala ovako dobra prilika kao meni.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

 

 

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?