Pročitajte ispovest žene koja se posle suprugove smrti udala za svekra!
Sećate li se priče koja je 2019. godine izazvala burne reakcije na društvenim mrežama? Prošlo je nekoliko godina, a sada je ponovo zaživela. Reč je o ženi koja je, nakon što je izgubila supruga, ostala sa četiri sina. A onda je donela odluku koja je šokirala hiljade ljudi. Udala se za svekra, a na brak je pristala zbog interesa. Pročitaje njenu ispovest:

“Udala sam se za svog svekra, rođenog oca mog pokojnog muža zbog njegove penzije, ali desile su se neke neplanirane stvari. Nakon što je moj muž napustio ovaj svet pre pet godina, ostala sam sa četiri sina, sama. Nikoga nisam imala osim njih. Bilo mi je mnogo teško, plašila sam se budućnosti, odrastanja dece, obaveza.
Prošle godine mi je moj svekar ponudio da se udam za njega, s obzirom na to da je svekrva umrla godinu dana nakon mog muža. Osećala sam se odvratno kada mi je rekao da se udam za njega, ali onda je pokušao da mi objasni da je to za moje dobro, da će mi ostati njegova penzija i da ću na taj način rešiti moju budućnost. Inače, svekar ima nemačku penziju i to vrlo dobru.

Sve je bilo u redu kada je naš odnos u pitanju, ali pre mesec dana smo prvi put prešli granice našeg odnosa, ‘svekar-snaja’. Iako smo se venčali, nismo imali te odnose, jer naš brak je sklopljen zbog njegove penzije, odnosno, tako je bilo do pre mesec dana. Jednostavno, desilo se. Niti se ja, niti se on ponosi na to, ali živi smo ljudi i te potrebe su u tom trenutku bile jače od svega drugog.
Pet godina do tada nisam imala odnose sa muškarcem. Posle toga smo se dogovorili da s vremena na vreme to ponavljamo, kada nam se ukaže potreba.
Možda zvuči odvratno, ali bolje da spavam sa njim, nego sa drugim muškarcima po selu i tako da sramotim moju decu i pokojnog muža”, zaključila je.
IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?