Interesi:
Volim puno stvari i znam uživati ​​u životu. Jako volim glazbu, pomaže mi u stresnim situacijama ili me ispunjava nevjerojatnom radošću. Volim plesati, možda ću u budućnosti moći plesati za svog muškarca. Volim provoditi vrijeme u prirodi, samo šetati parkom i uživati ​​na svježem zraku.Glazba, sviranje klavira, pjevanje, aktivnosti na otvorenom, rolanje, vožnja bicikla, kuhanje, volim kuhati i jesti ukusnu hranu.

Samoopis:
Plavuša ranjive duše, ali sposobna voljeti, ljubav je jednom ušla u moj život i nažalost nije završila sretnim završetkom, ali to ne znači da sam spremna prestati. Vjerujem da mogu pronaći svog muškarca koji će me voljeti takvu kakva jesam, s mojim nedostacima i dostojanstvom. Ja sam dama koja voli život, voli svaku sitnicu i cijenim ono što već imam.Ja sam nježna dama dobrog srca i ranjive duše. Ali spremna sam okružiti svog muškarca pažnjom, privrženošću i strašću. Stvorite udobnost i udobnost u našem domu. Volim kuhati, volim djecu, životinje, ponekad radim kao babysitter, druženje s djecom mi predstavlja zadovoljstvo. Volim se smiješiti i uživati ​​u životu. Kod čovjeka cijenim smisao za humor i pozitivne misli. Mogu reći da su mi usne meke i osjetljive. Želite li se u to uvjeriti? Ako ste spremni biti sa damom poput mene, pišite mi, ne bojte se.

Anna traži:
Moj odabranik treba biti nježan, veseo, s kojim nikada neće biti dosadno, s kojim će život biti ispunjen vedrim bojama i dojmovima. Želim se osjećati zaštićeno i voljeno, da znam da će me moj muškarac uvijek moći podržati u svakom trenutku.Tražim muškarca pored kojeg ću biti kao iza kamenog zida, ničega se neću bojati. Želim muškarca koji će me uvijek podržati u teškom trenutku, kao što ću ja njega uvijek podržati. Treba mi muškarac koji se ne boji pokazati svoje osjećaje, volim zagrljaje i poljupce, zato mi je to toliko važno. Jeste li spremni za obitelj? Ako je tako, onda se naši putovi mogu spojiti.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

  1. Aleksandar

    17. studenoga 2023. at 19:36

    Cao ,hteo bih da se upoznamo..

  2. Slava

    18. studenoga 2023. at 9:40

    provided Kai djela

  3. Steša

    19. studenoga 2023. at 15:00

    Ćao, kako ste, želim da se javite

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?