Interesi:
Po prirodi sam aktivna osoba i biram hobije i interese koji mi pomažu u izražavanju raspoloženja i osjećaja. Kako bih održao svoju formu i postigao ravnotežu svojih misli, pohađam satove joge. Ali također volim plesati, pruža mi ocean pozitivnih osjećaja, emocija i radosti. Slobodno vrijeme volim provoditi s prijateljima, često posjećujemo različite događaje koje imamo u mom gradu, posebno volim posjetiti različite koncerte. Također, jedan od najomiljenijih mojih hobija su putovanja, oduzimaju dah i daju puno nezaboravnih emocija, uspomena i iskustva.

Samoopis:
Mislim da su bliski ljudi najvažniji u našem životu, uvijek vas mogu podržati i pružiti vam svoju brigu i ljubav. I uvijek sam spreman vratiti svojoj obitelji istu ljubav, podršku i brigu. Dakle, trebali biste znati da sam obiteljski orijentirana osoba, odgovorna i otvorena. Cijenim domaću udobnost i volim kad mi je kuća puna gostiju i uživam u kuhanju i eksperimentiranju u kuhinji za svoje goste. Također, mogu reći da sam društvena žena, vedra i pozitivna.

Ivanka traži:
Znate da sam već imao određeno iskustvo u građenju odnosa. Da, znam da to nije lako, ali isto tako, znam da je moguće kad se dvije osobe vole, podržavaju, poštuju i kad su spremne na neki kompromis. Dakle, vjerujem da je to moguće. Zbog toga sam ovdje i stvarno želim upoznati pristojnog čovjeka otvorenog srca. Volio bih imati iskren odnos i spreman sam dati sve svoje osjećaje zauzvrat. Vjerujem da bi čovjek trebao biti inteligentan, pouzdan i iskren. Naravno, smisao za humor je također važna stvar za dobre i smiješne zajedničke trenutke.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

 1. Srđa

  18. lipnja 2021. at 19:21

  Javi se ja sam raspoložen za druženje i nešto više

 2. ratko

  19. lipnja 2021. at 5:54

  Javi se ,zainteresovn sam. Pozdrav iz Nisa,

 3. Slobodan

  20. lipnja 2021. at 5:33

  Cao..procito sam oglas..
  Ako zelus javi se .
  Ja sam slobo.
  46g.imam
  Javi se na broj ili poruka
  0038670233120.
  U sliveniji sam

 4. Ivko

  20. lipnja 2021. at 16:57

  Udovac sa otoka Korčule u potrazi za novim brakom .
  Želim vas upoznati Ivanko .

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?