Interesi:
Jako volim aktivan način života. Volim hodati, volim hodati u prirodi, to donosi toliko inspiracije i snage. Volim raditi ručni rad i cvjećarstvo, volim slušati glazbu.S obzirom da nismo na tržištu, moram reći da želim muškarca kojeg ću privlačiti, koji će osjećati prirodni magnetizam. Želim da ovaj osjećaj bude obostran. Ne želim ništa govoriti o karakteristikama, jer svaka osoba ima mane i dostojanstva. Glavno je uskladiti se sa svim tim.

Samoopis:
Ja sam bistra, slatka dama koja se ne boji promjena u životu. Trenutno živim u SAD-u već nekoliko godina i drago mi je što sam se jednom odlučio na ovaj korak. Vrlo sam otvorena i dobrog srca, stvarno želim upoznati muškarca sličnih kvaliteta. Roditelji su mi velika podrška što sam ovdje postavio profil, žele da budem sretan.Ja sam ležerna, duhovita žena sa smislom za humor. Što god mi se dogodilo uvijek izgledam uredno pa čak i zapanjujuće…ljepota spašava svijet 😉 Ja sam vrlo direktna dama, govorim što mi je na umu, otvorena prema ljudima koji mi žele prići, uslužna i aktivna.

Ivona traži:
Bitno mi je da smo čovjek i ja na istoj valnoj duljini. Važno mi je ne samo primati ljubav i brigu, već ih i davati. Važno mi je da se čovjek pored mene svaki dan osjeća sretnim. Volim zajedno raditi kućanske poslove, tako je slatko i zbližit će nas. Volim stvarati udobnost. Stvarno sanjam o obitelji, zato sam ovdje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD;

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?