Interesi:
Ja sam mlada, aktivna dama, koja je uvijek spremna razvijati se i ići naprijed. Putovanje je jedna od mojih strasti. Proputovala sam gotovo cijelu svoju slikovitu zemlju i sanjam otkriti još toliko našeg lijepog planeta. Volim kuhati i prilično sam dobra u tome. Volim ostati u dobroj formi i jesti zdravu hranu. Volim jogu.

Samoopis:
Ovo sam ja, draga, draga dama iz prekrasnog grada Banja Luke . Zaljubljena sam u svoj život, zaljubljena sam u ono što radim. Otvorena sam, višestrana, društvena i iskrena. Moj lik je mekan i nježan. Brižna sam i volim posebno kada je veza u pitanju. Dakle, pored mene, moj muškarac nikada neće osjetiti nedostatak naklonosti.

Ivona traži:
Izgradnja odnosa težak je posao. Pravi i istinski odnos obogaćuje naš um i dušu, čini naš život cjelovitim. I naravno, trebalo bi se temeljiti na povjerenju, poštovanju i prijateljstvu. Tražim muškarca usmjerenog ka cilju, dobrog i razumljivog koji želi životnu vezu. Trebam muškarca koji je obiteljski orijentiran, samopouzdan i koji zna kako se ophoditi sa ženom.
Ukoliko zelite mozete mi se javiti na broj
066 630 199

Pogledajte i ostale licne oglase na sajtu:
OGLASI

Facebook Komentari


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?