Interesi:
život, priroda, umjetnost, osjećaji. dizajn odjeće, interijera, predmeta, psihologija, ezoterija Moj hobi je prerastao u nešto više. Kao dijete voljela sam šivati ​​odjeću za svoje lutke, nakon čega sam otišla učiti za modnu dizajnericu, a zatim sam radila s raznim dizajnerima. Sada volim kreirati korzete za žene koji otkrivaju ljepotu ženskog tijela i ističu ženstvenost. Volim se baviti sportom i paziti na prehranu.

Samoopis:
Jako su mi bitne životne vrijednosti kao što su ljubav, odanost, odanost. Za mene ljubav i moja obitelj igraju vrlo važnu ulogu u životu. Sanjam o velikoj i snažnoj obitelji. Što se tiče romantičnih veza, vrlo sam nježna, brižna, puna razumijevanja. Važno mi je da moj muškarac bude sretan i da se osjeća voljeno. Također znam biti zahvalna čak i na nekim sitnicama.Ja sam žena koja voli ovaj život, uvijek uživam u malim stvarima. Ja sam žena koja ima vrijednosti. Želim upoznati pouzdanog muškarca s kojim mogu podijeliti sve svijetle trenutke svog života. Znam izraziti svoje osjećaje, ne bojim se svoje nježnosti, strasti i ljubavi koja je u meni. Vjerujem da ovaj svijet mogu učiniti malo ljubaznijim.

Ivona traži:
Važno mi je da je pored mene bio hrabar čovjek s dobrotom i toplinom u srcu. Zaista cijenim ljubaznost i privrženost i zauzvrat ću vam dati ovo. Za mene je važno razumijevanje i poštovanje jednih prema drugima, navečer ćemo razgovarati s tobom o svemu, dijeliti tugu i radost, uživati ​​jedno u drugom i voljeti se. Važno mi je da u vezi ima romantike.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Komentari


3 comments:

  1. zozo

    17. listopada 2023. at 13:41

    pozovi me i moze da priacamo

  2. Goran

    17. listopada 2023. at 18:57

    Poštovana Ivona,
    Moje ime je Goran i imam 43 godine. Ozbiljan, osećajan i brižan sam čovek koji bio srećan upoznati osobu poput tebe. Ukoliko se odlučiš kontaktirati me na bilo koji način i ako se bolje upoznamo i zbližimo, možemo zajedno učiniti ovaj svet lepim mestom za nas i sve naše najmilije.
    Lep pozdrav, Goran +38162363993

  3. SRDIC VIKTOR

    20. listopada 2023. at 0:14

    UDOVAC 5GOD NIKAD PUSIO NI PIO IZ BANJA LUKE.BEZ DJECE RADIM U BOLNICI

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?