IZETA(39)#ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV JAVITE SE” – Ljubavni Spoj

Interesi:
Volim sport, a najdraži su mi skijanje i fitnes. Volim putovati na omiljena mjesta i kuhati svoja omiljena jela. Ali najvažnije što volim je čitati. Čitam i učim puno. Također uživam gledati dobre filmove, slušati dobru glazbu, provoditi vrijeme na selu, odlaziti i igrati se. Vodim zdrav stil života i ozbiljno me zanima astrologija.

Samoopis:
Ne volim se hvaliti, ali moram vam reći nekoliko važnih riječi o sebi. Jako sam ljubazna, zaista vesela, tako smiješna, društvena, prilično kreativna, znatiželjna i optimistična, apsolutno iskrena i uvijek šaljiva, čak i duhovita. Ne volim monotoni ritam života. Uživam upoznavati nove stvari, zanimljive ljude i nevjerojatna mjesta. I mislim da sam inteligentna, tolerantna i otvorena dama. Također sam vrlo senzualna, otvorena srca i emotivna. Pokušavam ubiti negativne stvari u sebi i to me stvarno čini jačim.

Izeta traži:
Nadam se da ću upoznati pouzdanog, optimističnog, pametnog, šaljivog, razumijevajućeg, šarmantnog, iskrenog, srdačnog, nježnog, strastvenog za njegov život i ljubav i istinskog muškarca. Je li moguće? Vjerujem da je! Vjerujem da te te osobine čine ne samo stvarnom osobom, već i stvarnim muškarcem za mene jer sam isti (osmijeh).

UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari

Pročitajte i ovo :  AJLA(39)"ŽELIM DRUŽENJE I LJUBAV:JAVITE SE"

2 comments:

 1. nenad Bogdanovic

  24. lipnja 2021. at 10:10

  hajde da se dopisujemo
  0628210204

 2. Domi

  11. srpnja 2021. at 19:07

  Volio bih da sejavite na mail da rzmjenimo poruke.
  Pozdrav.

Leave a Reply


UTISCI KORISNIKA
Imate pitanja ili sugestija?

Posjetite našu korisničku podršku i postavite pitanje ili sugestiju

POSJETITE KORISNIČKU PODRŠKU
SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

 
×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up