Interesi:
Vidim nove strane mogućnosti u svakodnevnom životu – vožnju biciklom, pješačenje, igranje odbojke ili pokušaj surfanja na sup – uživam u aktivnom načinu života. Osim što sam aktivan, puno se bavim čitanjem, jer je to veliki dio moje profesije – radim kao psiholog, i ne, nemam profesionalnu opasnost, u svom životu, osim posla, ne Ne pokušavam koristiti svoje profesionalne vještine u razgovorima s drugim ljudima. Pomoć treba pružiti kad je potrebna, a ako je tako, uvijek sam spreman pomoći!

Sam opis:
Pretpostavljam da sam zabavan, pustolovan i ono što je najvažnije – realist sam … Nikada ne očekujem previše od drugih ljudi ili svijeta – točno znam da je moja sreća u mojim rukama, a samo smo mi odgovorni za svoje živote. Prilično sam samodostatna, ali voljela bih ponekad biti slaba sa svojim voljenim muškarcem. Zabavan sam, odlazan i zaista mi je lako razgovarati.

Jagodina traži:
Definitivno ne tražim muškarca za promjenu … ili prilagođavanje svom načinu života. Tražim muškarca, koji će moći voljeti međusobno, razumjeti i podržavati. Bit će velika sreća biti s nekim, tko se neće bojati ozbiljne veze, koji je pun ljubavi, ljubazan, odgovoran i odgovoran za svoj život.
UKOLIKO ŽELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


4 comments:

  1. fikii

    12. rujna 2021. at 11:08

    Cao jesi li za poznanstvo

  2. NEDILJKO

    12. rujna 2021. at 12:05

    JESAM

  3. ante

    16. rujna 2021. at 7:26

    javi se

  4. ante

    16. rujna 2021. at 7:32

    javi se dr.ante

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?