interesi:
Ja sam praznik među sivom svakodnevicom! Nikada se ne stidim biti svoja i slijediti svoje želje. Ako želim probati voziti motocikl – odmah sjednem na “željeznog konja”. Dobivam ideju da se popnem na vrh planine – gdje jesam, gledajući u daljinu prelijepe poglede. Volim “okusiti život” – uživam u putovanjima, sportu i samootkrivanju.

Samoopis:
Ponekad sam nepredvidljiv, ali svakako zanimljiv. Volim oduševljavati, iznenaditi i uključiti. Ja sam eksplozivna mješavina strasti i nježnosti. U isto vrijeme imam puno ljubaznosti i odaziva. Jeste li spremni riješiti moju zagonetku?

Jana traži:
Draga moja, odmah želim reći: ako znaš puno smiješnih anegdota o plavušama, nemoj ni pokušavati tako započeti našu komunikaciju! Apsolutno mi ne smeta smijati se! Iskreno, trebam čovjeka čiji je um oslobođen glupih stereotipa! Želim biti s muškarcem koji gleda dublje. Mnogo dublje! U životu mi treba ozbiljan muškarac koji se ne boji strmoglavo uroniti u vrtlog novih osjećaja i emocija! Tko je spreman pustiti ljubav u svoj život! Po meni je najvažnije osjetiti kemiju s partnerom. Stoga tražim muškarca s kojim ću osjetiti baš ovu iskru. Sigurno mi neće nedostajati!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:
FACEBOOK

Facebook Komentari


2 comments:

  1. Miloš

    3. siječnja 2022. at 20:11

    Evo me,Jano,da ko smo?

  2. Miloš

    3. siječnja 2022. at 20:14

    Jano,možemo,za početak,pričati,ako želiš?!
    Ja sam čovek,širokog srca,i visoke tolerancije!
    Pozdrav,
    Lošmi

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

Your privacy is important to us and we will never rent or sell your information.

×

 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

Ljubavni Spoj
× Kako vam mogu pomoći?